top of page

Aktiviteter

ARBEJDSDAGE, hvor vi reparerer stierne med flis eller stabilt grus, skubber haveaffald sammen, beskærer træerne, fjerner væltede træer, fjerne bjørneklo, fjerner affald o.m.a. Som regel en hyggedag, hvor vi starter med rundstykker og slutter af med en grillpølse.

SKT. HANSFEST, hvor vi brænder bål, synger, fortærer et hav af grillpølser som bliver skyllet ned med øl, vin og vand. Der er også både snobrød og skumfiduser. Her kommer alle dine naboer og hygger sig.

GRILL-AFTEN i utide, hvis vejret arter sig, kan bestyrelsen komme i tanke om at udsende advarsel på Facebook om at møde op ved udestuen til en uhøjtidelig grillaften, hvor vi bare hygger os.

VANDRETURE, om vinteren bliver der inviteret til vandreture - ikke spadsereture i højhælede - men ture på 8 til 10+ km i området rundt om Gjellerup-Hammerum. Nogle gange i pløre og søle som kræver god kondi og terrængående fodtøj.

GENERALFORSAMLINGEN er ikke bare den lovpligtige af slagsen, men også en rigtig foreningsaften med god forplejning og heftige ordvekslinger, så der er ingen grund til at blive hjemme.

ANDRE UFORUDSETE sammenkomster kan forekomme ??

bottom of page